Authorization Status OC now MP - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 

Go Back   Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums > Canadian Internet, Phone, TV and Wireless Service Providers > Shaw Direct (formerly Star Choice)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes

Old 2012-06-10, 08:24 PM   #1
Iceman31
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 69
Default Authorization Status OC now MP

First off what do these mean? I have a 600 receiver that has been unhooked for approx 1.5 months due to some renos. Today i went to plug it in and it said it needed a receiver refresh. So I sent a refresh to it but now it says that it has lost signal. So I check the signal and it is 0. I plug in my 505 on the same coax and all works fine. So I know it is the 600 receiver. Any idea what is going on? Why is it saying 0 signal?
Iceman31 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 2012-06-10, 09:01 PM   #2
46FD04
 
Join Date: Oct 2011
Location: Ajax
Posts: 770
Default

Are both receivers registered to the same account?

I have seen a similar problem, whereby a customer was using two receivers; one was registered to Customer A, the 2nd receiver was registered to Customer B.

The customer (in a 3rd location) was sharing two different people's accounts (one receiver from each).

Customer A had a service call, and a Shaw Tech installed the new XKu LNB on their house. This knocked out service to the receiver registered with Customer A.

The 2nd receiver continued to function because Customer B's dish still had a Dual Sat LNB installed.
46FD04 is offline  
Old 2012-06-10, 09:07 PM   #3
Iceman31
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 69
Default

All receivers on my account belong to me and are in my house. The red light on the front of my 600 will not go out. When I take that coax and plug it back into my 505, the 505 works fine. Has to be the receiver.
Iceman31 is offline  
Old 2012-06-10, 09:20 PM   #4
mobee
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 90
Default

This happened to us we had a receiver unhook for a month, it needed a system restore as there was some changes between the time it was not being used. Call Shaw direct and they can restore to factory.
mobee is offline  
Old 2012-06-10, 09:32 PM   #5
Iceman31
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 69
Default

Any way to factory restore and then do a receiver refresh. Shaw Direct call back is over 1 hour and 15 minutes.
Iceman31 is offline  
Old 2012-06-10, 10:17 PM   #6
Iceman31
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 69
Default

All has now been fixed
Iceman31 is offline  
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 04:22 AM.

Search Digital Home

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.