630 HD PVR - Non Owners and Potential Owners discussion - Page 3 - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 

Go Back   Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums > Canadian Internet, Phone, TV and Wireless Service Providers > Shaw Direct (formerly Star Choice)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes

Old 2010-07-30, 12:58 PM   #31
cdnman1
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 66
Default User Guide DSR630

I downloaded the user guide before the link was removed. Is there a way I can post it here?
cdnman1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 2010-07-30, 01:12 PM   #32
cdnman1
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 66
Default User guide DVR630

I tried posting it into google documents. I hope this works.

http://docs.google.com/fileview?id=0...thkey=CJXX3_sM
cdnman1 is offline  
Old 2010-07-30, 01:19 PM   #33
Yob
 
Join Date: Mar 2005
Location: Toronto
Posts: 164
Default

Quote:
Originally Posted by cdnman1 View Post
I tried posting it into google documents. I hope this works.
It works, thanks.
Yob is offline  
Old 2010-07-30, 02:31 PM   #34
peano
Veteran
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 3,711
Default

The 630 looks good. I will buy one as soon as it is available.
peano is offline  
Old 2010-07-30, 02:32 PM   #35
Voxxon
 
Join Date: Nov 2005
Location: Cloverdale, BC
Posts: 97
Default Shawdirect In the Dark - Again

How can they say it's the most advanced PVR in Canada. It's no better than Bell's and is far behind Telus with their PVR Anywhere and 3 or 4 channel recording (among other features). A more honest ad would say "We've finally caught up to where our competitors were 3 years ago".

I hope they do the right thing and offer current 530 owners with special upgrade pricing.
Voxxon is offline  
Old 2010-07-30, 02:53 PM   #36
dmbcanada
 
Join Date: May 2010
Location: London, ON
Posts: 102
Default

Voxxon- It is called Marketing, they don't have to tell the truth. Just look at Rogers saying that they have the Fastest and Most Reliable Speed.

Last edited by 57; 2010-07-30 at 03:01 PM. Reason: Unnecessary Quote removed.
dmbcanada is offline  
Old 2010-07-30, 03:00 PM   #37
gretzky
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 745
Default

320 gig of hard drive is not enough
hope they will enable the sata port if not it's a no go for me
gretzky is offline  
Old 2010-07-30, 03:07 PM   #38
Moose57
 
Join Date: May 2009
Location: Near the Hills
Posts: 632
Default

Interesting that they are following a suggested convention for code names for s/w releases.
Since MS Windows 95 was internally known as Chicago, thoughts were it might have been cool to use small Alberta towns.

Since the long awaited Airdrie code never materialized, the page 2 of the manual now clearly shows Drumheller.

Does that means it's the 4th spin???
Moose57 is offline  
Old 2010-07-30, 03:08 PM   #39
jcups
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 29
Default

Quote:
hope they will enable the sata port if not it's a no go for me
There is no mention of the SATA port in the user manual. If anything, I guess it will be a future software release .... and we know how long those take.
jcups is offline  
Old 2010-07-30, 03:13 PM   #40
Moose57
 
Join Date: May 2009
Location: Near the Hills
Posts: 632
Default

Quote:
Just look at Rogers saying that they have the Fastest and Most Reliable Speed
Yes, but TELUS sued them and won. They can no longer make that claim.

Caught a story on the news last night about a company with fraud convictions in Alberta. The fines were significant.

Might be time to review your provinces Fair Trading Act if you are a victim of the DVR530 to leverage a new DSR630.

320GB eh? Well isn't technology supposed to double every 18 months according to some equation?
Given the number of years since the anemic 160GB showed in 530's, I figure they ought be to 750GB to 1 TB by now.
Moose57 is offline  
Old 2010-07-30, 04:24 PM   #41
Bent
Veteran
 
Join Date: Dec 2001
Location: MB
Posts: 1,800
Default

Quote:
the page 2 of the manual now clearly shows Drumheller.
It means that it will be a dinosaur fossil, right out of the gate.
__________________
I'm a sleep expert.
Bent is offline  
Old 2010-07-30, 04:47 PM   #42
Liquid
 
Join Date: May 2005
Posts: 238
Default

Oh snap!
Liquid is offline  
Old 2010-07-30, 04:57 PM   #43
peano
Veteran
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 3,711
Default

If its a re-badged DCX3400, Motorola shows MRV and Networking available on that box.
peano is offline  
Old 2010-07-30, 05:02 PM   #44
Krydor
 
Join Date: Oct 2006
Location: SK
Posts: 477
Default

Quote:
Originally Posted by cdnman1 View Post
I tried posting it into google documents. I hope this works.

http://docs.google.com/fileview?id=0...thkey=CJXX3_sM
Thanks man. It's now on my HD before Shaw decides it's proprietary info and asks you to take it down.
Krydor is offline  
Old 2010-07-30, 05:04 PM   #45
Bent
Veteran
 
Join Date: Dec 2001
Location: MB
Posts: 1,800
Default

any front panel pics?

My preliminary pictures showed a truncated 5xx sized box with the same lightpipes, but it was about 11" wide and clack.

I'm really hoping it looks more like the '3400.
__________________
I'm a sleep expert.
Bent is offline  
Reply

Tags
630, pre-order

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 10:03 PM.

Search Digital Home

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.