Rogers Atlantic 2012 New Channels Discussion - Page 2 - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 

Go Back   Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums > Canadian Internet, Phone, TV and Wireless Service Providers > Rogers Communications > Rogers Cable - Atlantic Canada

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes

Old 2012-06-06, 07:35 PM   #16
thenewdc
Veteran
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,620
Default

I don't think they really have an issue with SHAW, they just added a SHAW owned channel here in Ontario yesterday.
thenewdc is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 2012-07-12, 04:50 PM   #17
MCIBUS
Veteran
 
Join Date: Jan 2002
Location: Ottawa
Posts: 2,564
Question

So did Rogers Maritimes get the new channels Ontario got today?
MCIBUS is online now  
Old 2012-07-12, 05:23 PM   #18
kirjtc2
 
Join Date: Jul 2004
Location: Fredericton, NB
Posts: 654
Default

You're kidding, right?
kirjtc2 is offline  
Old 2012-07-13, 10:54 AM   #19
lajohn27
 
Join Date: Apr 2004
Location: Fort McMurray, AB
Posts: 619
Default

Quote:
Originally Posted by MCIBUS View Post
So did Rogers Maritimes get the new channels Ontario got today?
Quote:
Originally Posted by kirjtc2 View Post
You're kidding, right?
This exchange brought a much needed Friday the 13th smile..

Sadly.. for all the wrong reasons.
lajohn27 is offline  
Old 2012-07-20, 12:24 PM   #20
DigitalDisappointment
 
Join Date: Aug 2003
Location: Miramichi, NB
Posts: 288
Default

So, it's nice to see things at Rogers HQ aren't changing. Space, Bravo, AMC HD. Two out of three ain't bad, but alas we get neither. The bill continues to be paid, yet I get nothing more for my troubles.
__________________
Rogers Cable w/ HD, DCT-6416 III, LG 42LB4D HDTV, Blu-ray player (PS3), Sony STR-DE575 HT Receiver
DigitalDisappointment is offline  
Old 2012-07-24, 03:45 PM   #21
lajohn27
 
Join Date: Apr 2004
Location: Fort McMurray, AB
Posts: 619
Default

See the CRTC SIMSUB thread on this board.. in a reply to me, Rogers 'claims' we're to get a bunch of HD versions of specialty channels before "the end of summer"
lajohn27 is offline  
Old 2012-07-25, 12:37 AM   #22
kirjtc2
 
Join Date: Jul 2004
Location: Fredericton, NB
Posts: 654
Default

I'll believe it when I see it.
kirjtc2 is offline  
Old 2012-07-26, 07:44 AM   #23
woodsie
 
Join Date: Jul 2009
Location: New Brunswick
Posts: 245
Default

Quote:
Originally Posted by kirjtc2 View Post
I'll believe it when I see it.
Me too. However, perhaps they are growing tired of losing customers hand over fist and handing out 30% discounts all over the place because they've fallen so far behind the others. If they do this, and we actually see the channels match up to Ontario they would certainly be a major player again.

"Hope is a good thing" - Andy Dufresne - Shawshank Redemption
woodsie is offline  
Old 2012-08-30, 10:22 AM   #24
bcornish
 
Join Date: Jul 2005
Location: saint john NB
Posts: 97
Default New HD channels

I notice 5 new HD channels in Saint John NB

Headline News HD
Food Network HD
W HD
Nat Geo Wild HD
WFN HD

Last edited by 57; 2012-08-30 at 03:15 PM. Reason: Moved to existing thread
bcornish is offline  
Old 2012-08-30, 12:18 PM   #25
Moar23
Rookie
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 10
Default

Also just noticed these in NL, pleasant surprise.
Moar23 is offline  
Old 2012-08-30, 12:46 PM   #26
winterwolf
 
Join Date: Oct 2009
Location: New-Brunswick (Acadian Peninsula)
Posts: 163
Default

In Acadien Peninsula I see:

542 - WFN HD
543 - HLN HD
578 - WLD HD
596 - W HD
597 - FOOD HD
598 - HGTV HD
657 - TVA SPORT HD


But I'm still waiting for these that are not in my area yet (but seen to be in Moncton):

200 - Broadcast News
213 - Free Kids TV OnDemand
900 - Rogers Self Serve
1200 - PassTime Games

Why we can get new channel, but not older ones? If we can get new ones, that might mean that it's not a bandwidth issue.


And there still a few channel in SD and many in HD that we don't have in the atlantic that are available in Ontario.
winterwolf is offline  
Old 2012-08-30, 04:51 PM   #27
Danster
Moderator
 
Join Date: Jan 2004
Location: Lincoln.NB Pop 465,123
Posts: 5,565
Default

It all depends which frequency they are placed at. That was the reason I was told few years back.
__________________
Home Theatre: Yamaha HTR-6190, Klipsch Speakers, SANYO PLV-Z4, TOSHIBA HDDVD, LG BD555C, Cerwin Vega HTS12 Sub, VIP2300, XBox 360, HTPC.
Danster is offline  
Old 2012-08-31, 08:31 AM   #28
thenewdc
Veteran
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,620
Default

If you guys have SDV in New Brunswick, technically their shouldn't be a problem for Rogers to add New channels even if your system is 750 MHZ. I don't know why you guys always get the shaft in comparison to Ontario lineups. Maybe the issue is budget related since their are steep costs in adding channels from a technical standpoint. Of course i'm just guessing.
thenewdc is offline  
Old 2012-08-31, 09:57 AM   #29
lajohn27
 
Join Date: Apr 2004
Location: Fort McMurray, AB
Posts: 619
Default

We also got standard definition versions of the Canadian versions H2 and Lifetime .. Don't know the channel numbers right off..

Maybe those were there for a while, but I just noticed them last night.

Just found this : The Cave is rebranding to H2 and Showcase Diva is rebranding to Lifetime.
lajohn27 is offline  
Old 2012-08-31, 12:24 PM   #30
winterwolf
 
Join Date: Oct 2009
Location: New-Brunswick (Acadian Peninsula)
Posts: 163
Default

I also see that Aquarium channel now air a promo for Finding Nemo 3D. Channel 205 (SD) and 575 (HD).
winterwolf is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 09:19 AM.

Search Digital Home

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.