Can I tether NEW iPad to iPhone 3GS? - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 

Go Back   Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums > Consumer Electronics and Home Computing > Smartphone and Tablet Computing including Android, Blackberry and iOS devices

Digital Home Helpful Information

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes

Old 2012-05-27, 09:44 AM   #1
MrBizi
 
Join Date: Dec 2010
Location: Toronto, ON
Posts: 46
Default Can I tether NEW iPad to iPhone 3GS?

I currently have an iPhone 3GS and an iPad 2 wi-fi. I am able to tether my iPad 2 to my phone whenever wifi is not available.

I'm thinking of buying the new iPad (wi-fi only), can I do the same with this model?

Thanks in advance.
MrBizi is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 2012-05-27, 02:53 PM   #2
BGY11
Veteran
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgary AB
Posts: 3,458
Default

Yes you can. There isn't really a difference between the Wi-Fi radios on the iPad 2 and the new iPad.
BGY11 is online now  
Old 2012-05-27, 09:35 PM   #3
MrBizi
 
Join Date: Dec 2010
Location: Toronto, ON
Posts: 46
Default

Thanks bgy11....off to buy a new iPad...
MrBizi is offline  
Old 2012-05-31, 10:12 AM   #4
Doug30
 
Join Date: Jun 2003
Location: Brantford ON/NY NY
Posts: 1,082
Default

Does it use a lot of data when you tether? Ive got an iPhone 4 and new iPad. I am allowed 1GB per month.
Doug30 is offline  
Old 2012-05-31, 11:16 AM   #5
cooper83
Veteran
 
Join Date: Nov 2007
Location: Victoria, BC
Posts: 2,540
Default

Quote:
Originally Posted by Doug30 View Post
Does it use a lot of data when you tether? Ive got an iPhone 4 and new iPad. I am allowed 1GB per month.
I'd be careful with a 1GB data plan. Check to see how much you regularly use on just your iPhone right now before you start tethering. If you're watching video online, be extra careful.
__________________
Panasonic TH-42PE7U plasma, Toshiba HD-D3, PS3, Shaw DCX3400, Yamaha HTR-6160, Polk 6.1, Belkin PF30, Harmony 700
cooper83 is offline  
Old 2012-06-01, 03:23 PM   #6
Doug30
 
Join Date: Jun 2003
Location: Brantford ON/NY NY
Posts: 1,082
Default

OK thanks Coop
Doug30 is offline  
Old 2012-06-08, 08:44 PM   #7
MrBizi
 
Join Date: Dec 2010
Location: Toronto, ON
Posts: 46
Default

Quote:
Originally Posted by Doug30 View Post
Does it use a lot of data when you tether? Ive got an iPhone 4 and new iPad. I am allowed 1GB per month.
I'm with Rogers, they send me a text message when I've used up 80% of my data plan.

If you're just surfing the web it doesn't use much.
MrBizi is offline  
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 03:23 AM.

Search Digital Home

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.