On-Demand Not Working - Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums
 

Go Back   Canadian TV, Computing and Home Theatre Forums > Canadian Internet, Phone, TV and Wireless Service Providers > Bell Canada Enterprises (BCE) > Bell Fibe TV

Digital Home Helpful Information

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes

Old 2012-05-26, 03:19 PM   #1
ppowell002
Rookie
 
Join Date: Jul 2011
Location: Toronto
Posts: 17
Default On-Demand Not Working

Mine has not been working since Friday. I called Bell and found out it is a system wide problem...I presume that means Toronto. I am in the east end. No ETA on the fix.

Cheers
Peggy
ppowell002 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 2012-05-27, 01:51 PM   #2
pshine
 
Join Date: Jun 2002
Location: Picton, Ontario, OTA, Pioneer PRO-930HD, Marantz SR7002, OPPO BDP-103
Posts: 245
Default

I ordered a movie Friday evening (The Descendants) and the picture was breaking up and going black - sound was also choppy. I pulled the plug on the DVR and then plugged it back in and it everything was back to normal.
I'm in the upper beaches... not a system wide problem.
pshine is offline  
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 07:19 AM.

Search Digital Home

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.